Vásárlási tanácsok

Jó eszközzel a munka szórakoztatóvá válik!

A kertápolással kapcsolatos termékek legszélesebb köre MTD márkanév alatt kerül értékesítésre. A hobbi kertészetnek hódolók kedvükre választhatnak egyre szélesedő termékpalettánkból, amelynek minden elemére a felhasználóbarát kialakítás mellett a robosztusság és megbízhatóság jellemző. Fűnyíróink közös jellemzője a variálhatóság mellett a kompakt, de ugyanakkor elegáns megjelenés – így választékunkból Ön mindig az adott feladathoz, felhasználáshoz leginkább megfelelő eszközt választhatja ki.

Szempontok a megfelelő fűnyíró kiválasztásához:

Termékeink egytől egyig átgondolt tervezési koncepció alapján kerülnek legyártásra a kompaktság és az egyszerű, de ugyanakkor akadályokat nem ismerő használhatóság jegyében, értékké és ugyanakkor élvezetté téve a fűnyírást a hölgyek számára is.

A kert nagysága

A kert mérete döntő fontosággal bír a szükséges vágás-szélesség szempontjából. Termékkatalógusunkban találja a Vágószélesség és területnagyság táblázatot, amely alapján kiválaszthatja a kertje méretéhez leginkább illő fűnyírót a vágószélesség alapján.

Terepadottságok

Dombos, meredek vagy egyenletlen terepen, nehezen megközelíthető helyeken kerékhajtással és nagy átmérőjű hátsókerékkel rendelkező fűnyírót válasszunk.

Gyűjtés, kiszórás, mulcsozás?

A fűgyűjtővel ellátott fűnyírók gondoskodnak a tiszta és rendezett gyepről. Műanyag és vászon gyűjtőink közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet, az ürítés a keskenyített kialakításnak köszönhetően gyerekjáték, a tárolás pedig igazán egyszerű.

A gyűjtő nélküli fűnyírók elsősorban magas és nedves fűnél jelentenek előnyt.

Mulcsozásnál a fűnyírás során levágott fű, a kések és a ház formai kialakítása révén, újra és újra visszakerül a pengékhez, addig amíg természetes zöldtrágya nem képződik belőle. Alkalmazása különösen a nyári hónapokban javasolt, hogy a füvet megóvja a kiszáradástól.  

Termékeink között sok a két vagy három funkciót egyidejűleg nyújtó, illetve megfelelő tartozékok segítségével átszerelhető fűnyíró.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük