Szolgáltatásaink

Professzionális tanácsadás

A P.E.L. Kft. értékesítési csoportja speciálisan képzett szakemberekből áll, akik kerti gépek (elektromos, akkumulátoros és benzines fűnyírók, fűnyíró traktorok, gyepszellőztetők, seprőgépek, láncfűrészek, lombszívók, sövénynyírók, permetezők, kapálógépek, kéziszerszámok, hómarók, stb.) eladására szakosodtak. Évek óta látják el tanácsokkal vásárlóikat, így biztosan segíteni tudnak a megfelelő gép kiválasztásában.

Használt gép beszámítás-használt kisgép kereskedés

Vásárolja meg az Önnek tetsző eszközt üzletünkben és mi beszámítjuk használt gépét. Műszakilag átvizsgáljuk a használt gépét és ajánlatot teszünk, hogy mennyiért tudjuk beszámítani az újonnan vásárolt termék árába. Amennyiben nem felel meg az általunk felajánlott ár, lehetősége van ott hagyni használt kisgép kereskedésünkben a gépet, ahol az Ön által megadott áron próbáljuk értékesíteni a terméket. Az értékesítést követően értesítjük és megtörténik a két fél közötti elszámolás.

Termékbemutató

A P.E.L. Kft.-nél történő vásárlás esetén mindenki megkapja a lehetőséget arra, hogy még vásárlás előtt elindíthassa és kipróbálhassa a megvásárolni kívánt gépet. Raktáron lévő kerti gépeinket igény esetén helyszíni kiszállással is kipróbálhatja. Az áruházunkban történő gép vásárlása esetén nem érik meglepetések!

Értékesítés

Cégünk MTD, Cub Cadet, Wolf Garten, Oleo-Mac, Felco, Silky, Einhell márkájú kerti gépek, eszközök és kiegészítők széles skáláját kínálja Önnek. Nálunk lehetősége van használt kerti gépek beszámítására is.

Professzionális összeszerelés

A P.E.L. Kft. kereskedők minden terméket teljesen összeszerelnek, hogy Ön a vásárlást követően azonnal használatba
is vehesse azokat. A vevői elégedettséget csak a rendeltetésszerűen összeszerelt gépek és a világos használati instrukciók
garantálják.

Házhozszállítási szolgáltatás

A P.E.L. Kft. GÉP-OLAJ CENTRUM igény szerint házhoz szállítja azokat a nagyobb gépeket, melyeket a vásárló saját
maga nem tud hazavinni.

Garanciális szerviz

Amennyiben készüléke meghibásodna a P.E.L. Kft. GÉP-OLAJ CENTRUM nem fogja Önt továbbirányítani, hanem a saját műhelyében megjavítja azt. Az MTD, Cub Cadet, Wolf Garten, Oleo-Mac, Felco, Silky, Agri-Motor márkájú gépek, eszközök javítására és pótalkatrész ellátásra specializálódtak, de ezen felül Briggs and Stratton, Honda, vagy Kawasaki motorral szerelt, Magyarországon forgalmazott gépek szervizelését is vállaljuk.

Alkatrész utánpótlás az Arnold alkatrész specialista segítségével

2011 november óta az ARNOLD Európa-szerte kínálja a kertápoló és fafeldolgozó szerszámokhoz szükséges pótalkatrészek, illetve tartozékok széles választékát.
Számos márkát átölelő pótalkatrészprogramon kívül az ARNOLD színvonalas műhelyfelszerelések és kiegészítők gazdag termékkörét is forgalmazza.

Az Arnod alkatrészek tökéletesen passzolnak, garantáltan tartósak.

  • Az Ön gépéhez készülnek
  • Tökéletes teljesítmény – tökéletes megbízhatóság
  • Csak az eredeti alkatrészek használata mellett marad meg a garancia
  • Gyorsan és Európa-szerte hozzáférhetők
  • Legmagasabb elvárásaink szerint tesztelt termékek