Gépek beüzemelése

A gép összeszerelése előtt kérjük, hogy mindig olvassa el a szerelési útmutatót!
Elektromos gépek esetén:
A megfelelő hosszabbító kábelt csatlakoztassa a géphez. Az elektromos fűnyírók kisméretű és könnyű berendezések, melyek ideálisak kis és közepes gyepfelületek (kb. 1000 m2 -ig) gondozására. Előnyei: halk gépek, szinte egyáltalán nem igényelnek karbantartást, mozgékonyak, könnyen kezelhetők.
 

Fűkaszák, fűrészek beüzemelése:

A kétütemű gépeknél kérjük, figyeljen az üzemanyagra. A kétütemű motorokat keverék üzemanyaggal lehet üzemeltetni. Az motorolaj – benzin keverék aránya: 1:40. Válasszon magas minőségű motor olajat (  2T JASO FC, API TC ) és 95-ös oktánszámú benzin szükséges.

Az üzemanyagok esetében felhívjuk figyelmét, hogy E85 (bioetanol) üzemanyag használata kerti kisgépeknél semmiképpen sem ajánlott, se tisztán, se keverékben, mert meghibásodást okozhat!

Benzinmotoros, négyütemű kisgépek beüzemelése:

A gyártás során a motort nem töltjük fel olajjal (kivéve traktorok).  Az ajánlott olaj minősége: 4T API SJ/CF (6 dl) A motorokat 95-ös oktánszámú benzinnel lehet üzemeltetni.

Az üzemanyagok esetében felhívjuk figyelmét, hogy E85 (bioetanol) üzemanyag használata kerti kisgépeknél semmiképpen sem ajánlott, se tisztán, se keverékben, mert meghibásodást okozhat!

Traktorok beüzemelése:

A fűnyíró traktorokat a gyártás során minden esetben próbaként beüzemelik, ezért a motor fel van töltve olajjal, amikor a boltokba kerül. Nivó pálcával ennek ellenére mindig ellenőrizni kell az olajszintet beindítás előtt.

A szükséges olaj minősége: 10W30 4T API SJ/CF ( 1,2…1,6 dl) motor függő.

Az ajánlott üzemanyag az ólommentes 95-ös oktánszámú benzin. Felhívjuk figyelmét, hogy E85 (bioetanol) üzemanyag használata kerti kisgépeknél semmiképpen sem ajánlott, se tisztán, se keverékben, mert meghibásodást okozhat!

Az akkumulátort beüzemelés előtt fel kell tölteni: kb. 2-3 óra.
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük